Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@22:23:18 GMT

گرانترین ماشین جدید در جهان +عکس

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۰۳۴۶۸

گرانترین ماشین جدید در جهان +عکس

باشگاه خبرنگاران جوان: به نقل از تایمز؛ گرانترین ماشین جدید در جهان از سوی شرکت انگلیسی Rolls-Royce رونمایی شد این ماشین یک Boat Tail است که قیمت آن به ۲۰ میلیون پوند یا بیش از ۲۸ میلیون دلار می‌رسد. آن را جاه طلبانه‌ترین و باشکوه‌ترین اتومبیل‌ها توصیف کرده اند، زیرا در میان سه خودروی لیموزین خصوصی رتبه نخست را کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طراحی عقب این اتومبیل به طول ۵.۸ متر شبیه یک عرشه قایق بادبانی است و دارای ۴ صندلی است، مدلی که شرکت با راه اندازی بخش جدیدی در تجارت خود به نام Coachbuild عرضه می‌کند، اجازه می‌دهد تا مشتریان ثروتمند این شرکت برای سفارش اتومبیل‌های منحصر به فرد و قابل تبدیل اقدام کنند.

به همین دلیل و سایر موارد هر یک از ماشین‌های جدید برای خریداران آن طراحی شده است که به مدت ۴ سال با طراحان این پروژه همکاری داشته اند، بنابراین بسیار زیبا و فوق العاده به نظر می‌رسد، زیرا مشتری در هر مرحله که با نوآوری خود به پایان می‌رسد، شرکت می‌کند و سفارش خود را مشاهده می‌کند.

در این طراحی برای دوستداران نشستن در هوای آزاد یا ساحل دریا امکاناتی در نظر گرفته شده است و شامل صندلی‌های راحت و سایبانی است که به طور خودکار تا قسمت عقب ماشین را می‌پوشاند، سازنده آن به طور انحصاری کابین را تغییر داده است تا مالک بتواند س اعت مچی خود را در داخل آن قرار دهد.

قیمت ماشین جدید بیش از قیمت دو ماشین دیگر است که هر کدام گرانترین ماشین در جهان بودند یعنی رولزرویس ویژه سوپتیل که به قیمت ۱۴ میلیون دلار در سال ۲۰۱۷ تولید شد و بوگاتی که برای نخستین بار در سال ۲۰۱۹ در نمایشگاه ژنو رونمایی شد.

رولز رویس ماشین جدید خود را از قایق‌های تفریحی زیبا الهام گرفته است به گونه‌ای که جذاب‌ترین ویژگی‌ها در عقب آن متمرکز شده است و تفسیر مدرن از سطح عقب چوبی که با منبت کاری از فولاد ضد زنگ پشتیبانی شده و با فشار یک دکمه می‌توان آن را به عنوان بال‌های پروانه باز کرد تا شرایط را برای استراحت در فضای باز فراهم کند.

منبع: فردا

کلیدواژه: رولز رویس ماشین جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۳۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان را ببینید

یک شرکت اسلواکیایی موفق شد اولین پرواز یک خودروی پرنده به همراه یک مسافر را به انجام برساند.

به گزارش ایسنا، یک شرکت هوانوردی متعلق به کشور اسلواکی موسوم به کلاین ویژن(Klein Vision) اولین پرواز مسافربری جهان را با خودروی پرنده خود انجام داد.

به نقل از آی‌ای، شرکت کلاین ویژن با خودروی پرنده خود به نام ایرکار(AirCar) در حالی که یک نوازنده فرانسوی به نام ژان میشل ژار را به عنوان مسافر در خودروی پرنده خود داشت، به این نقطه عطف دست یافت.

این آزمایش در یک باند فرودگاهی در کشور اسلواکی انجام شد.

در ویدیویی که این شرکت منتشر کرده است، یک خودروی پرنده اسپرت بال‌دار دیده می‌شود که در ابتدا روی باند فرودگاه روی چهار چرخ خود حرکت می‌کند و سپس با باز شدن بال‌های کنار و عقب و سرعت گرفتن، از زمین بلند می‌شود و در هوا معلق می‌ماند. چند دقیقه بعد نیز به سلامت فرود می‌آید.

گفتنی است که در ژوئن ۲۰۲۳ یک خودروی پرنده به نام «مدل ای»(Model A) که توسط شرکت الف ایروناتیکس(Alef Aeronautics) که مقر آن در کالیفرنیاست، توسعه یافته است، گواهینامه صلاحیت پروازی ویژه را از اداره هوانوردی فدرال ایالات متحده دریافت کرد. این اولین وسیله نقلیه در نوع خود است که مجوز رسمی پرواز را از دولت ایالات متحده دریافت می‌کند.

توسعه خودروهای پرنده

در سال ۲۰۲۱ خودروی پرنده AirCar اولین پرواز درون شهری خود را انجام داد که طی آن یک پرواز ۳۵ دقیقه‌ای بین فرودگاه‌های بین المللی نیترا و براتیسلاوا را در اسلواکی انجام داد.

این خودروی پرنده در ژانویه ۲۰۲۲ گواهی صلاحیت پروازی دریافت کرد و این شرکت ادعا می‌کند که نمونه اولیه آن ۱۳۰ ساعت پرواز و ۵۲۰ برخاست و فرود در فرودگاه‌های بین‌المللی مختلف را به ثبت رسانده است.

خودروی پرنده AirCar شامل چندین واحد کاربردی است که برای انجام همزمان سفرهای زمینی و هوایی طراحی شده‌اند. بدنه آیرودینامیکی آن نه تنها مسافران را به راحتی در خود جای می‌دهد، بلکه عملکرد بالابری را در طول پرواز نیز افزایش می‌دهد.

از جمله ویژگی‌های پیشرفته آن می‌توان به بال‌های جمع شونده، دُم تاشو و سیستم استقرار چتر نجات اشاره کرد. دم تاشوی آن نقش مهمی در بهبود پایداری طولی و قابلیت‌های برخاستن مانند هواپیماهای سنتی دارد. ضمن اینکه در حالت سفر زمینی، این دم جمع‌ شده و با اندازه جمع ‌و جورتر به تطبیق‌پذیری ایرکار در محیط‌های شهری کمک می‌کند.

این شرکت اعلام کرده است که قصد دارد در پیشرفت‌های آتی خود اقدام به تولید خودروهای پرنده دارای سه و چهار نفره، موتورهای دوگانه و یک نسخه آبی-خاکی کند.

نمونه اولیه AirCar به موتور ۱۶۰ اسب بخاری شرکت بی‌ام‌و مجهز شده است که دارای یک ملخ ثابت و یک چتر برای اقدامات ایمنی بیشتر است.

کلاین ویژن می‌گوید مدل دو نفره این خودروی پرنده وزنی در حدود ۱۱۰۰ کیلوگرم دارد و ظرفیت بلند کردن بار آن ۲۰۰ کیلوگرم است. همچنین قادر است تا ارتفاع ۲۵۰۰ متر اوج بگیرد و به حداکثر سرعت ۱۰۳ گره(۱۹۰ کیلومتر بر ساعت) دست یابد.

این شرکت برای ساخت نمونه‌های آینده ایرکار، آزمایش موتور هوانوردی پیشرفته ADEPT Airmotive را به پایان رسانده است که به طراحی قوی، سبک و کم‌مصرف مشهور است.

همچنین می‌توانید در اینجا ویدیوی یکی از آزمایش‌های پروازی ایرکار را در سال ۲۰۲۱ که بین دو فرودگاه به پرواز درآمده است، مشاهده کنید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان را ببینید
  • رونمایی از شاسی بلند جدید چری با آخرین تکنولوژی‌های جهان
  • عکس| دو تصویر ناب از «ماشین دودی»؛ نخستین لوکوموتیو ایران
  • جدیدترین قیمت رمزازها در جهان : ۸ ارديبهشت
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • (ویدئو) روایت تلخ فریدون زندی از افزایش قیمت نجومی دلار در ایران